21.1.12

VINYL MONTHLY Ιανουαρίου

Δίσκοι βινυλίου & πικάπ (για όσους δεν έχουν ακόμα) & αξεσουάρ της αναλογικής κουλτούρας.

Το Vinyl Monthly Ιανουαρίου συγκεντρώνει ειδικευμένους dealers, ανεξάρτητες δισκογραφικές, τρελλούς συλλέκτες και εξωτικούς disc jokeys σε μία κούρσα μουσικής απόλαυσης.

Δίσκοι σπάνιοι, δίσκοι από όλο τον κόσμο, δίσκοι παλιοί, δίσκοι καινούργιοι, δίσκοι σε προσφορά.

DJ-set με jazz, beat, soul και r&b 45άρια σε αυθεντικό ηχοσύστημα discotheque του 1967. Παίζουν mod djs, beat συλλέκτες και jazzmen. 
 
Στην κεντρική αίθουσα της λέσχης Athens A Go Go, στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Βουλής 36 στο Σύνταγμα. 

Η είσοδος είναι δωρεάν!

Athens A Go Go
Σάββατο 28 Ιανουαρίου, ώρες: 12.00μμ – 10.00μμ
Κυριακή 29 Ιανουαρίου, ώρες 12.00μμ – 10.00μμ
Βουλής 36, Σύνταγμα
τηλ. 2103239333, κιν. 6975948852 

18.1.12

Μαύρο χιούμορ

 Ξημερώματα, κάνοντας μια ανάρτηση ενός τραγουδιού των Manticore's Breath στο λογαριασμό που έχω στο facebook, με πυροβολεί εξ'επαφής η υπενθύμιση "άτομα που ίσως γνωρίζετε"(με κριτήριο τους κοινούς φίλους προφανώς), ένα εκ των οποίων είναι η συγχωρεμένη Λουκία Ρικάκη(1961-2011).Ο λογαριασμός της ενεργός ακόμα, με διαχειριστή ή διαχειρίστρια αντ'αυτής και με επιλογή "προσθήκη στους φίλους".Το δικό μου κατάμαυρο χιούμορ ταπεινώθηκε ανελέητα.



8.1.12

Στοιχήματα

  Οι ευχές και οι κατάρες ταξιδεύουν χωρίς να λογαριάζουν καιρούς, θεούς και δαίμονες.Βάρη και αντίβαρα, δώρα και αντίδωρα, γιορτές και παρατράγουδα, φάλτσοι χρησμοί και σβησμένα ονόματα από τις ατζέντες.Πρόσεχε τι εύχεσαι θα σου πουν και κανείς δε σου λέει το αντίθετο.Μας τρομάζουν οι καθρέφτες μάλλον.
  Παρασυρθήκαμε και μετράμε τα πάντα, τις μέρες, τα χρόνια, όλα σου λέω, κι όλα αυτά για μονάχα ζωή.
  Κι όμως!Έχουμε τόσα να ζήσουμε- και να νοσταλγήσουμε αν θες-που μας πνίγει ο χρόνος, ο "χειρότερος γιατρός".Για να μην υποφέρουμε, μάλλον...

  Αυτή η χρονιά ξεκίνησε γεμάτη οιωνούς.Έτσι, μόνο στοιχήματα έχω την υποχρέωση να βάζω και όχι να εύχομαι.

 Η φωτογραφία της νεαράς, φιλοξενείται από τους Mirror Mirror στη σελίδα που έχουν στο bandcamp, όπου και έπεσα πάνω τους ψάχνοντας για νέα συγκροτήματα.Πολύ χάρηκα με τον ήχο τους, ο παλιμπαιδισμός μου θριάμβευσε!

 Το παρακάτω video από το youtube είναι ένα απόσπασμα από το δίσκο "An Open Heart" του Fantuzzi με τη συνδρομή των Warriors of the Rainbow, ξεχασμένων χίππιδων στη Νέα Υόρκη(προφανώς, σύμφωνα με τις πηγές).Ακόμα και τώρα για να τον αποκτήσεις, ή θα πρέπει να στήσεις καραούλι στο ebay ή να κάνεις βόλτες σε κακόφημα δισκάδικα.


                                                          Καλό ξημέρωμα!